Szkolenia

PRO-GASTRO

Szkolenia

Nowoczesne technologie coraz śmielej wkraczają w świat gastronomii, a nowe modele niezbędnych do pracy urządzeń nierzadko zaskakują swoimi możliwościami.

W Pro-Gastro dzielimy się wiedzą na temat dostarczanych przez nas urządzeń, szkoląc pracowników z zakresu obsługi sprzętu i pełnego wykorzystania jego potencjału. Nasze kursy to często także punkt wyjścia do przeorganizowania pracy w kuchni, poprawienia wydajności całego zespołu i ułatwienia pracownikom wykonywania ich codziennych zadań, a także wprowadzenie do oferty kulinarnych nowości.

PRO-GASTRO

Szkolenia dla pracowników i managerów

Regularne poszerzenie swojej wiedzy to w gastronomii konieczność. Chodzi jednak nie tylko o inspiracje kulinarne i podpatrywanie mistrzów swojego fachu, ale również o organizację pracy w kuchni i obsługę nowych sprzętów.

W Pro-Gastro zawsze oferujemy klientom urządzenia, które w pełni zaspokoją ich potrzeby i będą maksymalnie funkcjonalne, a to często oznacza nowe funkcje i możliwości dobrze znanego wcześniej sprzętu. Przeprowadzane przez nas szkolenia pomagają poznać ten potencjał i nauczyć się go wykorzystywać.

Oferowane przez nas szkolenia przeznaczone są zarówno dla pracowników kuchni, jak i dla właścicieli oraz kadry zarządzającej lokalu. Dzięki nim osoby, na co dzień przygotowujące posiłki są w stanie pracować maksymalnie wydajnie, perfekcyjnie wykorzystując możliwości całego sprzętu, natomiast management może lepiej poznać swoje zasoby i inwestować tylko w sprzęty, które rzeczywiście są potrzebne w prowadzonym przez nich hotelu, barze czy restauracji.

Testimonial .

  • A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of me.

    Jane Smith
    CEO, InDesign
PRO-GASTRO

Co jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?

Nasza firma specjalizuje się w kompleksowym wsparciu lokali gastronomicznych, w tym zaprojektowaniu funkcjonalnego i bezpiecznego zaplecza kuchennego, a także zapewnieniu najwyższej jakości sprzętu renomowanych marek. Ponadto doradzamy, szkolimy personel, serwisujemy i przygotowujemy dokumentację HACCP, aby ułatwić pracę właścicielom i kadrze zarządzającej restauracją, barem czy hotelem.

Jeżeli jednak w naszej ofercie nie znalazłeś interesującej Cię pozycji i potrzebujesz innej pomocy w zakresie szeroko pojętego wyposażenia i organizacji pracy w lokalu usługowym to również zapraszamy do kontaktu. Wspólnie znajdziemy rozwiązanie każdego problemu, bo świat gastronomii nie ma przed nami tajemnic.

Masz pytania? Skontaktuj się z nami!

    Sprawdź nasze referencje

    Przez lata pomogliśmy budować małą i wielką gastronomię, a opinie zadowolonych klientów są dla nas największą nagrodą.

    Poznaj nasze realizacje

    Wiemy, że zdjęcia mówią więcej niż tysiąc słów. Zobacz nasze realizacje i przekonaj się, jak nasze projekty wyglądają w praktyce.

    Wybierz sposób finansowania

    Umożliwiamy wygodne formy płatności, w tym opcję leasingu we współpracy z najlepszymi i zaufanymi bankami na rynku.