Projekty

PRO-GASTRO

PROJEKTY TECHNOLOGICZNE WRAZ Z WYTYCZNYMI BRANŻOWYMI

Dobrze zaprojektowana przestrzeń to pierwszy i zarazem niezwykle istotny krok na drodze do sukcesu w branży gastronomicznej.

Przygotowywany przez nas projekt zawiera plan rozmieszczenia mediów (woda, prąd, gaz), układ całego, niezbędnego dla danego typu obiektu wyposażenia wraz ze specyfikacją techniczną sprzętu, a także podział na stanowiska pracy, ciągi komunikacyjne itp. Naszym celem jest takie rozplanowanie wszystkich elementów wyposażenia, aby lokal spełniał nawet najbardziej wymagające przepisy sanitarne, a do tego był maksymalnie funkcjonalny i pozwalał na komfortową pracę.

PRO-GASTRO

Zajmiemy się Tobą kompleksowo

W Pro-Gastro zapewniamy klientom kompleksowe wsparcie przy aranżacji lokalu, służąc wiedzą i doświadczeniem na każdym etapie realizacji inwestycji. Przygotowując projekt stawiamy na szczerą rozmowę w właścicielami odnośnie ich wizji danego miejsca, ale jedocześnie przeprowadzamy oględziny samego obiektu i oceniamy jego praktyczny potencjał. Duży nacisk kładziemy także na aktualne wytyczne sanitarne, przepisy BHP i regulacje branżowe.

Na tej podstawie tworzymy rysunki techniczne z zaznaczeniem najbardziej optymalnego układu funkcjonalnego pomieszczenia, rozmieszczeniem mediów (woda, prąd, gaz itp.), a także sugerowanym przez nas sprzętem i meblami. Całość uzupełniamy szczegółowym opisem technologicznym i wytycznymi dla przyszłych wykonawców. Decydując się na współpracę z nami otrzymasz zatem kompletny projekt, gotowy do niemal natychmiastowej realizacji.

Testimonial .

  • A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of me.

    Jane Smith
    CEO, InDesign
PRO-GASTRO

Co jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?

Nasza firma specjalizuje się w kompleksowym wsparciu lokali gastronomicznych, w tym zaprojektowaniu funkcjonalnego i bezpiecznego zaplecza kuchennego, a także zapewnieniu najwyższej jakości sprzętu renomowanych marek. Ponadto doradzamy, szkolimy personel, serwisujemy i przygotowujemy dokumentację HACCP, aby ułatwić pracę właścicielom i kadrze zarządzającej restauracją, barem czy hotelem.

Jeżeli jednak w naszej ofercie nie znalazłeś interesującej Cię pozycji i potrzebujesz innej pomocy w zakresie szeroko pojętego wyposażenia i organizacji pracy w lokalu usługowym to również zapraszamy do kontaktu. Wspólnie znajdziemy rozwiązanie każdego problemu, bo świat gastronomii nie ma przed nami tajemnic.

Masz pytania? Skontaktuj się z nami!

    Sprawdź nasze referencje

    Przez lata pomogliśmy budować małą i wielką gastronomię, a opinie zadowolonych klientów są dla nas największą nagrodą.

    Poznaj nasze realizacje

    Wiemy, że zdjęcia mówią więcej niż tysiąc słów. Zobacz nasze realizacje i przekonaj się, jak nasze projekty wyglądają w praktyce.

    Wybierz sposób finansowania

    Umożliwiamy wygodne formy płatności, w tym opcję leasingu we współpracy z najlepszymi i zaufanymi bankami na rynku.